Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Φιλανθρωπικό Keiko για την Ιαπωνία.


Η 11.03.2011 θα μείνει στην μνήμη της ανθρωπότητας ως μια απο τις χειρότερες καταστροφές στον πλανήτη μας. Η Ιαπωνία χτυπήθηκε από ισχυρότατο σεισμό 8,9 βαθμών Ρίχτερ με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά να ακολουθήσει ένα τσουνάμι ύψους 4,6 μέτρων. Το πρώτο τσουνάμι ακολούθησε ένα δεύτερο, με την βοήθεια 7,9 Ρίχτερ μετασεισμού, ύψους 10 μέτρων. Οι καταστροφές πολύ μεγάλες, οι ανθρώπινες απώλειες αρκετές και το πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα τυλιγμένο στις φωτιές και με ρήγματα. Η ραδιενέργεια στην περιοχή είναι υψηλή και το μέλλον της αβέβαιο. Όλος ο κόσμος έχει ξεκινήσει προσπάθειες για να βοηθήσει των Ιαπωνικό λαό με αποστολές εξειδικευμένου προσωπικού, μαζεύοντας ρούχα, τρόφιμα και χρήματα.
Οι Έλληνες σε αυτή την δύσκολη στιγμή, οικονομική περισσότερο, δεν διστάζουν να δείξουν το ανθρωπιστικό τους πρόσωπο με συναυλίες, εράνους και με συγκεντρώσεις χρημάτων. Έτσι και το Renma Dojo αποφάσισε να διοργανώσει ένα Keiko "Καλής Θελήσεως", το Σάββατο 16/04/2011 στις 14:00 για να μαζευτούν χρήματα και να δοθούν στην Ιαπωνική πρεσβεία στην Ελλάδα. Το φιλανθρωπικό Keiko θα γίνει στην έδρα του Renma, στο κλειστό προπονητήριο του Ο.Α.Κ.Α. με συμβολική συμμετοχή ανά άτομο τα 10 €. Ελπίζουμε να δούμε εκεί αρκετούς φίλους της Ιαπωνικής ξιφασκίας και γενικά της Ιαπωνίας και να τιμήσουμε με τον τρόπο μας τα θύματα του δολοφονικού σεισμού.
Να αναφέρουμε ότι μπορούν να προσφέρουν και όσοι δεν επιθυμούν να προπονηθούν ή απλά να παρακολουθήσουν την προπόνηση. Η πρόσκληση είναι ανοικτή για όλους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου